Boudoir

Fotograaf die je op een weg naar
meer zelfvertrouwen leidt

Een boudoir shoot is veel meer dan beelden in lingerie. Het is een krachtige ervaring die jou als vrouw in je kracht zet en een gelegenheid biedt om jezelf te zien door de ogen van een ander. 

Boudoir fotografie benadrukt de natuurlijke schoonheid van vrouwen en het is een krachtige manier om je eigen kracht en vrouwelijkheid te omarmen. Voor sommige vrouwen kan een boudoir shoot fungeren als een vorm van therapie, vooral tijdens een verwerkingsproces. Het kan een manier zijn om controle terug te krijgen, zelfvertrouwen op te bouwen of een nieuw hoofdstuk in het leven te markeren. De beelden kunnen een tijdscapsule zijn die je later kunt bekijken en koesteren.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een boudoir shoot gaat over jou, precies zoals je bent. Het is een reportage van individualiteit, zelfliefde en vrouwelijke kracht. Voor velen is het een transformerende ervaring die veel meer biedt dan alleen foto's; het biedt een kans voor persoonlijke groei en zelfontdekking.

Intimate Boudoir Session 

JIJ bent GOUD

eender welke leeftijd, huidskleur, of maat

Intimate Boudoir Session 


 • Voorbereidingsbrochure
 • Toegang tot de boudoir client closet
 • Onbeperkte outfit changes
 • Shoot van 2 uur
 • Begeleiding doorheen de shoot
 • Luxe editing van jouw beelden met oog voor detail
 • Diversiteit aan beelden : kleur, zwart-wit en creatieve beelden.
 • Persoonlijke slideshow van al jouw beelden
 • Toegang tot de online shop met luxe fotoproducten
 • Een andere kijk op jezelf, een blijvende boost voor je zelfvertrouwen
 • Aflevering binnen 3 weken na de shoot

Bij boeking betaal je een shootfee van € 250,-
Hierin zijn géén beelden inbegrepen, pas bij oplevering van de afgewerkte beelden koop je een fotopakket naar keuze aan. 
Deze starten aan €350,-

Meer info en details in de brochure. 

Wat kan je verwachten?

Ik kwam met een bang hartje aan met mijn auto volgeladen met lingerie en accecoires. Ik werd zo vriendelijk ontvangen. En nog belangrijker, niet door een fotograaf, maar door een doodgewone prachtige vrouw die mij de tijd gaf om mijn verhaal te doen en ruimte liet voor onzekerheden te bespreken en liet verdwijnen naarmate de shoot vorderde. Ze toonde mij tussendoor hoe prachtig de foto’s waren, waardoor ik ook zekerder werd van mezelf en ook mooier op de foto stond. Na enkele dagen waren de foto’s klaar, ik kon gewoonweg niet kiezen…. Ik moest ze allemaal hebben! Prachtmadam met een prachtstudio en de kwaliteiten die nodig zijn om eenders wie mooi op beeld vast te leggen!

Bedankt voor mijn boudoirfotograaf te zijn!
Ik ben anders gaan kijken naar mezelf, dankzij jou!

Je kan je shoot meteen inplannen via mijn online agenda, de knop in deze brochure of website. 

Bij boeking betaal je een shootfee, hierin zitten nog géén beelden inbegrepen, bij oplevering van de beelden koop je een fotopakket naar keuze aan.
Zo kies jij zelf wat je wil spenderen nadat je de afgewerkte beelden hebt kunnen bekijken.

Vervolgens ontvang je nog een brochure ter voorbereiding via e-mail.

01. Shoot boeken 

Ik begeleid je persoonlijk doorheen de shoot en stuur je aan met verschillende poses en houdingen om je op je gemak te stellen en de meest flatterende beelden te creëren. Dit kan variëren van elegante en liefdevolle poses tot meer speelse en spontane momenten. De sfeer tijdens een shoot is gewoon leuk, ontspannen en ondersteunend. Ik ben je persoonlijke cheerleader om je comfortabel te voelen en jezelf comfortabel uit je eigen comfortzone te laten stappen.

Op het einde van de shoot laat ik je al enkele albums en fotoproducten zien, zodat je wanneer je de beelden ontvangt je al weet wat je hiervan mag verwachten en welke keuzes er zijn.

02. Tijdens de shoot

Na de shoot ga ik aan de slag met het zorgvuldig selecteren en bewerken van je foto's tot in detail.

Binnen de 14 werkdagen na de shoot ontvang je jouw persoonlijke slideshow met al je afgewerkte beelden en koop je een fotopakket aan naar keuze.

03. Na de shoot

Mijn werkwijze

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Zeker niet! Deze shoot draait om jouw en de verbinding met jezelf, maar dat kan ook een editorial selflove shoot van jezelf zijn, waarin we jouw in je kracht vastleggen. een hemd, een satijnen setje, een sexy jurk, .. alles kan. Je geeft jezelf maar nét zo bloot als jij zelf wil. Wil je graag nét wel naakte of bedekt naakte beelden dan zorgen we daar voor. Geef zeker bij je boeking of kennismaking door wat jou visie is en hoe jij jezelf graag op beeld zou willen. 

Enkel wanneer jij toestemming geeft dat ik de beelden mag gebruiken of u er enkele selecteert die ik mag delen. Je kan jouw beelden dus ook perfect privé houden. Bij oplevering van de shoot vraag ik of er beelden gedeeld mogen worden. Zo heb jij een perfect beeld van wat je liever privé en wat je wil delen.

Moet het altijd in lingerie? 

Worden mijn beelden gedeeld op socials? 

Ik beschik over een ruime lingerie closet die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? De beelden die je op mijn website en instagram ziet is grotendeels allemaal uit de client closet. Stel gerust je vraag wanneer je iets zeker wil weten.  Bij boeking ontvang je ook een voorbereidingsbrochure met allerlei kledingtips zodat jullie gaan stralen. want uiteraard kan eigen kleding zeker ook als deze in lijn is met de stijlgids. 

Wat met kleding  / lingerie? 

Wil je een shoot boeken of heb je een vraag?
You're in the right place.

Contact

Menu