In deze wereld vol rush en haast, zijn we als vrouwen vaak de weg kwijt in ons eigen denken. Het eindeloze gepieker en de drukte van het dagelijks leven zorgen ervoor dat we blijven rennen zonder te ademen. We verliezen het contact met ons lichaam, onze vrouwelijkheid, seksualiteit en onze sensualiteit. We worden hard tegenover onszelf en de wereld, waardoor we ons innerlijke vuur langzaam zien doven.


Boudoir & Selflove

fotograaf Die jouw jezelf (opnieuw) leert kennen door de ogen van een ander

JIJ bent GOUD

eender welke leeftijd, huidskleur, of maat

mix van kleur en zwart wit en creatieve beelden

nabewerking met oog voor detail

luxe handgemaakte fotoproducten

shopwaarde & extra's naargelang het door jou gekozen fotopakket

unieke, persoonlijike slideshow 

aflevering binnen 3 weken na de shoot

een bestelmoment in de studio voor jouw fotoproducten op maat

voorbereiding & outfitbrochure

gebruik client closet / outfitwissels

kennismakingsgesprek (indien gewenst)

tijdsblok van ongeveer 2 uur

Een Intimate boudoir shoot boek je best niét vlak na een zonnige vakantie (tanlines). Een ideaal moment om jouw sensuele spark iets meer te laten openbloeien is om deze shoot hou dan rekening met je menstruatiecyclus, en kies bijvoorbeeld voor een moment in je zomer of lente tijdens je cyclus. 

Mijn online agenda staat niet meteen voor een heel jaar open, wil je graag al zeker zijn van jouw plekje, contacteer me dan per mail of plan online een kennismakingsgesprek in. 

Een shoot start vanaf €550,- inclusief btw. 

Dit bedrag is opgesplitst in een shootfee van  €250,- & een fotopakket dat je bij oplevering van de beelden koopt naar keuze, deze starten aan €300,-.

In mijn brochure kan je de pakketten gedetailleerd bekijken.

Wat kan je verwachten ?

In deze wereld vol rush en haast, zijn we als vrouwen vaak de weg kwijt in ons eigen denken. Het eindeloze gepieker en de drukte van het dagelijks leven zorgen ervoor dat we blijven rennen zonder te ademen.

We verliezen het contact met ons lichaam, onze vrouwelijkheid, seksualiteit en onze sensualiteit. We worden hard tegenover onszelf en de wereld, waardoor we ons innerlijke vuur langzaam zien doven.

Een Intimate Boudoir Sessie is voor de vrouw die op zoek is naar stilte, ontspanning, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Na deze ervaring, ga je naar huis met prachtige en sensuele foto's die jouw zelfvertrouwen een welverdiende boost geven. Want jij hebt jezelf nu leren zien zoals een ander dat doet. En je straalt. Dus, waar wacht je nog op? Geef jezelf de tijd om te ontspannen en om weer in contact te komen met je authentieke zelf!

Intimate Boudoir Session 

Ik kwam met een bang hartje aan met mijn auto volgeladen met lingerie en accecoires. Ik werd zo vriendelijk ontvangen. En nog belangrijker, niet door een fotograaf, maar door een doodgewone prachtige vrouw die mij de tijd gaf om mijn verhaal te doen en ruimte liet voor onzekerheden te bespreken en liet verdwijnen naarmate de shoot vorderde. Ze toonde mij tussendoor hoe prachtig de foto’s waren, waardoor ik ook zekerder werd van mezelf en ook mooier op de foto stond. Na enkele dagen waren de foto’s klaar, ik kon gewoonweg niet kiezen…. Ik moest ze allemaal hebben! Prachtmadam met een prachtstudio en de kwaliteiten die nodig zijn om eenders wie mooi op beeld vast te leggen!

Bedankt voor mijn boudoirfotograaf te zijn!
Ik ben anders gaan kijken naar mezelf, dankzij jou!


Als je helemaal overtuigd bent van mijn werk en je een klik voelt, kan je direct je shoot of kennismakingsgesprek boeken in mijn online agenda. Het is belangrijk om te weten dat mijn agenda telkens voor een bepaalde periode open staat.

Wil jij een shoot op het moment dat de agenda nog niet open staat of wil je een ander uur of datum, neem dan gerust contact met me op en dan zoeken we een moment wat past voor ons beiden.

01. Shoot boeken 

Super dat je met mij een shoot wil doen! 

Om je shoot te boeken, betaal je een shootfee (voorschot) van €250,- incl. btw.* 
Zodra dit binnen 24 uur is betaald, is jouw shoot officieel bevestigd. Als je boekt, ontvang je van mij een handige brochure vol tips en kledingadvies om je voor te bereiden op de shoot, of we kunnen jouw sessie ook op maat bespreken tijdens een kennismakingsgesprek via video call of in mijn studio.

* Voor exclusieve sessies, zoals de badsessies, hanteer ik een vaste prijs inclusief beelden, die volledig bij de boeking betaald moet worden. Bij bruiloften betaal je een voorschot van 30% van het totaalbedrag bij de boeking, of je kan ervoor kiezen om het volledige bedrag in één keer te betalen. En voor shoots in het buitenland worden de reis- en verblijfskosten samen met de shootfee betaald.

02. Betaling en voorbereiding

Tijdens de shoot hoef jij je enkel te focussen op het genieten van de momenten, zowel die spontaan ontstaan als die we samen creëren. Ik plan maar één shoot per dag, zodat ik volledig kan opgaan in jouw shoot en er de volle 200% voor kan gaan, zonder tijdsdruk. Dat betekent geen blik op de klok tot de volgende klant binnenkomt! Meestal duurt een shoot rond de 2 uur (*uitgezonderd intimate bath sessions), maar we nemen rustig de tijd en als het moment vraagt om iets extra, dan doen we dat gewoon.

Ik help jullie met opdrachtjes om dichter bij jezelf en bij elkaar te komen, zodat ik de échte verbinding tussen jou, je kind, je partner, enzovoort, kan vastleggen. Poseren als een pro is helemaal niet nodig, want de meest fantastische beelden ontstaan net wanneer je jezelf kan zijn, ongedwongen en helemaal authentiek!


03. Tijdens de shoot

Ik ga aan de slag met het zorgvuldig selecteren en bewerken van je foto's in detail.

Binnen 3 weken na de shoot krijg je al je foto's via een online galerij verwerkt in een unieke en persoonlijke slideshow. Hier koop je een fotopakket naar keuze aan. Je aantal downloads, extra's en luxe handgemaakte fotoproducten zijn afhankelijk van het door jou aangekochte pakket.

We plannen een terugkom moment in in mijn studio waar we samen door alle fotoproducten kunnen gaan en jij je bestelling kan plaatsen, helemaal op maat zoals jij je artikels wil. Dit is zowel voor jouw shopwaarde als eventuele extra bestellingen. 

04. Editing & oplevering

Mijn werkwijze

Veelgestelde vragen

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Zeker niet! Deze shoot draait om jouw en de verbinding met jezelf, maar dat kan ook een editorial selflove shoot van jezelf zijn, waarin we jouw in je kracht vastleggen. een hemd, een satijnen setje, een sexy jurk, .. alles kan. Je geeft jezelf maar nét zo bloot als jij zelf wil. Wil je graag nét wel naakte of bedekt naakte beelden dan zorgen we daar voor. Geef zeker bij je boeking of kennismaking door wat jou visie is en hoe jij jezelf graag op beeld zou willen. 

Enkel wanneer jij toestemming geeft dat ik de beelden mag gebruiken of u er enkele selecteert die ik mag delen. Je kan jouw beelden dus ook perfect privé houden. Bij oplevering van de shoot vraag ik of er beelden gedeeld mogen worden. Zo heb jij een perfect beeld van wat je liever privé en wat je wil delen.

Moet het altijd in lingerie? 

Worden mijn beelden gedeeld op socials? 

Ik beschik over een ruime lingerie closet die je kan lenen tijdens de shoot. Benieuwd wat ik allemaal hangen heb in mijn client closet? De beelden die je op mijn website en instagram ziet is grotendeels allemaal uit de client closet. Stel gerust je vraag wanneer je iets zeker wil weten.  Bij boeking ontvang je ook een voorbereidingsbrochure met allerlei kledingtips zodat jullie gaan stralen. want uiteraard kan eigen kleding zeker ook als deze in lijn is met de stijlgids. 

Wat met kleding  / lingerie? 

Boudoir shoots zijn zéér gewild en plan je best 2 à 3 maanden vooraf in, Zeker als je hiervoor je haar en make-up wil laten doen is dit zeker een must voor de agenda's van Mua's. Voor buitenlandse shoots dien je best tijdig een aanvraag zodat we deze kunnen inplannen. 

Wanneer kan ik het beste boeken?

Een boudoir sessie kan doorgaan in mijn studio te Brecht (Antwerpen) of op locatie, dit kan een buitenlocatie zijn maar bv ook een locatie naar jouw keuze (mits voldoende natuurlijke lichtinval) die we bespreken tijdens een kennismaking. Denk aan hotels, misschien bij jou thuis, een kasteel, buitenland .. 

Waar kan een Boudoir of selflove sessie doorgaan ?

Ik had het geluk om een boudoir shoot te laten doen bij Stefanie in de Oostenrijkse bergen. De resultaten zijn schitterend! We namen buiten foto's in de natuur, en wat stelt Stefanie je op je gemak! Ze wist perfect hoe ze me moest aansturen, waardoor de zenuwen die ik op voorhand had, in vijf minuten tijd verdwenen! Net zoals zoveel vrouwen worstel ik wel met mijn zelfvertrouwen, maar de beelden die Stefanie gemaakt heeft koester ik voor altijd; respectvol & met klasse, allesbehalve ordinair. Ik kijk nog vaak terug naar de foto's van mijn boudoirshoot in Oostenrijk!

Ik bekijk je aanvraag en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Boek hier jouw shoot of stuur me een mail met je vraag.

Neem contact op

Menu