Toen ik als fotograaf begon, had ik één grote droom: mijn eigen fotostudio. Ongeveer een jaar later begon ik aan een totaalrenovatie. Ik maakte moodboards en deed er alles aan om hem volledig in te richten zoals ik wilde. Het kostte veel geld, bloed, zweet en tranen. Want niet alles komt vanzelf, en uiteraard was er dat stemmetje dat zei: "Maar wat als deze investering niets oplevert?" Maar ik ging er volledig voor en al snel dacht ik gewoon:
"But what if it works ?"

Nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen fotostudio heb, mijn eigen droomstudio; de plek om jouw mooiste verhaal vast te leggen en gewoon even te genieten.

Van een grote droom naar werkelijkheid .

Studio sdp 

van what if it works - naar een studio die ook verhuurd word aan collega-fotografen."


Mijn "But what if it works?" draaide fantastisch uit, want "It really worked." Klanten zijn enorm enthousiast en helemaal verliefd op deze oase van rust en eenheid. Ik shoot nog liever in mijn studio dan ik me ooit had kunnen inbeelden, en alles klopt gewoon. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds super trots op mijn uniek pareltje.

Het duurde niet lang voordat ik ook van andere fotografen de vraag kreeg of zij in mijn studio mochten shooten. In eerste instantie wilde ik dit niet en wilde ik echt mijn unieke plekje behouden. Maar iedereen heeft zo zijn eigen stijl en visie op fotografie, dat ik na enkele testverhuringen en de positieve reacties van andere fotografen toch heb besloten om mijn studio ook te verhuren aan collega-fotografen.

Dus ook jij als fotograaf kunt mijn studio nu huren om hier jouw eigen shoots te doen. 
Tarieven studiohuur voor fotografen: 
2u : €185,- Excl. btw
4u : €295,- Excl. btw
8u : €500,- Excl. btw

Studiohuur aanvragen

Mijn eigen lichtrijke studio met een minimalistisch, warm mediterraans interieur met verschillende settings. Het feit dat er parkeerplaatsen voor de deur zijn, zorgt ervoor dat je niet moeten zoeken naar parkeerplek, wat een praktisch voordeel is. Bovendien, gelegen in een rustige wijk, wat maakt dat mijn studio een oase van rust is, waardoor klanten zich comfortabel en ontspannen kunnen voelen tijdens de fotoshoot.


Stefanie dewel photography

Studio SDP

ADRES :
Van de reydtlaan 5
2960 Brecht - België

Annelies

Het is prachtig, een super dikke proficiat!

Audrey

Wauw ... wat een pareltje! Enorm mooi gedaan!

Je studio straalt zoveel rust uit !

danielle

Ontdek de luxe en schoonheid van onze handgemaakte albums en creëer een tijdloos meesterwerk dat je voor altijd zult koesteren. Met een overvloed aan uitvoeringen en materialen, kun je jouw album volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl.

In het premium & Luxury pakket ontvang je een prachtig album, waarbij je de keuze hebt uit een breed scala aan hoogwaardige stoffen voor de cover. Het beste van alles is dat je zelf de foto's kunt selecteren die in jouw album worden opgenomen, waardoor het een uniek en persoonlijk kunstwerk wordt.

Albums worden op het einde van elk kwartaal besteld, zodat je snel kunt genieten van jouw kostbare herinneringen. En voor wie nog meer luxe wil, bieden we de mogelijkheid om jouw album nog verder te upgraden naar nog exclusievere opties.

high end & handmade

fotoproducten

Menu