Toen ik als fotograaf startte had ik 1 grote droom. Ik wou een eigen fotostudio.
Ongeveer een jaar later startte ik een totaalrenovatie : Ik maakte moodboards en deed er alles aan om hem volledig in te richten zoals ik wou. Dat heeft veel geld, bloed zweet en tranen gekost. Want niet alles komt vanzelf & uiteraard had ik ergens een stemmetje dat zei : maar wat als deze investering niets oplevert ? Maar ik ging all in en al snel dacht gewoon : "But what if it really works?" 

Nu kan ik met trots zeggen dat ik een eigen fotostudio heb, mijn eigen droomstudio ; de place to be om jouw mooiste verhaal vast te leggen & om gewoon even te genieten. 

Van een grote droom naar werkelijkheid .

Studio sdp 

voor welke shoots kan je in mijn studio terecht ?

Mijn "But what if it works?"
Draaide fantastisch uit want "It really worked."

Toekomstige klanten hebben zichzelf al op de wachtlijst gezet en hebben samen met mij de maanden van verbouwen vol spanning beleefd. Zonder te weten wat de toekomst zou brengen, hebben ze hun vertrouwen in mij gesteld en hun shoots alvast geboekt. Nu de studio open is, is de ontvangst zelfs nog beter dan ik ooit had durven dromen! Dus, laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan en boek jouw shoot om verzekerd te zijn van een plek.

Ik ben mijn klanten enorm dankbaar. Dankbaar dat jullie in mij geloven en dankbaar dat jullie in jezelf willen investeren. 

Want ook jij verdient mooie herinneringen. In de kijker

bijzondere verhalen die ik al vastlegde in mijn studio

De studio straalt rust uit door de natuurlijke, ruwe en zachte uitstraling, geïnspireerd door de mediteraanse slow living vibe.

Er is een clientcloset beschikbaar en de ruimte beschikt over natuurlijke tinten en afwerking, met perfect licht gedurende de hele dag. De studio heeft verschillende settings en een ontvangstruimte voor een drankje. Gelegen in een rustige woonwijk met parkeergelegenheid voor de deur.


Stefanie dewel photography

Studio SDP

ADRES :
Van de reydtlaan 5
2960 Brecht - België

Mijn studio is gelegen in een rustige woonwijk te Brecht in Antwerpen.
Met de auto op 20 min. van centrum Antwerpen en 20 min. van de grens met Nederland.

Waar is Studio SDP gelegen ? 

Annelies

Het is prachtig, een super dikke proficiat!

Audrey

Wauw ... wat een pareltje! Enorm mooi gedaan!

Je studio straalt zoveel rust uit !

danielle

Bij mij staat kwaliteit bovenaan! Vandaar dat ik voor jouw fotoproducten enkel partners heb uitgekozen die topkwaliteit prints en albums leveren. Elk fotoproduct dat je bij mij bestelt, is handgemaakt met oog voor luxe details, luxe stoffen en afwerking.

In mijn studio kan je altijd een kijkje nemen naar de stalen van albums en formaten om jouw keuze te vereenvoudigen. Ga gerust je gang en ontdek de oneindige mogelijkheden!

Stefanie dewel photography

Albums & fotoproducten

Menu