Hi, it's me!

Samen met mijn partner, dochter en onze lieve hond woon ik in Brecht, een klein dorpje in Antwerpen niet ver van de Nederlandse grens.

Wanneer ik niet aan het werken ben vind je mij waarschijnlijk aan of in het water, op wandel met mijn gezin, op restaurant, of al zingend ergens in huis of in de auto. Want dat is wat ik het liefst doe om even dichterbij mezelf te komen en tijd door te brengen met mijn gezin. 

Tijdens schoolvakanties vind je ons het meest in het buitenland, we verblijven vaak in Spanje, maar willen nog de hele wereld zien, dus we zijn ons lijstje aan het afvinken (lacht!) 

Ik shoot ook in het buitenland, dus contacteer me zeker voor jullie volgende reis ! 
-> like a dream coming true ; werken en vakantie gecombineerd. Heerlijk!

Hi, ik ben Stefanie.


Over

FOTOGRAAF, SPIRITUAL SOUL, MAMA VAN NOA EEN LEVENSGENIETER DIE DE WERELD WIL ONTDEKKEN …

Als fotograaf ben ik uniek met mijn eigen stijl, vibe, mindset en talenten. Ik ben er om naar jouw verhaal te luisteren en deze te vertalen naar prachtige beelden. Mijn specialisatie ligt vooral in het vastleggen van het moederschap en boudoir, waarbij ik vrouwen in verschillende levensfases zo intiem mogelijk fotografeer. Ik wil vrouwen helpen om hun eigen kracht te ontdekken en door middel van mijn camera hun schoonheid te benadrukken. Als jonge moeder heb ik zelf ook verschillende fases in mijn leven meegemaakt en ben ik door veel uitdagingen heen gegaan, waardoor ik nu alleen maar sterker ben geworden en mezelf nog beter heb leren kennen. Ik ben geen standaard fotograaf en hecht veel waarde aan verbondenheid, kwaliteit en het trouw blijven aan jezelf. Zo leg ik de mooiste momenten van het moederschap en jou als vrouw vast, zodat deze voor altijd als prachtige herinnering bewaard blijven.

Ik sta er versteld van hoeveel van mijn klanten door diezelfde fases zijn gegaan of er middenin zitten. Daarom heb ik mijn aanbod aangepast aan mijn eigen spiegelbeeld, wat had ik ook nodig toen het minder goed ging? wat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf door bepaalde mindere periodes heb kunnen worstelen en er nu sterker terug sta? en van daaruit heb ik mijn eigen verhaal gemaakt. 

van het intiem vastleggen van jouw zwangerschap tot de vrouw in jezelf terugvinden na een zwangerschap, na een relatiebreuk, na een burn out, na angststoornissen, na een ziekte,.. Iedere vrouw is welkom, ieder met haar eigen verhaal. Ik ontmoet de meest krachtige vrouwen die elk hun eigen verleden, wonden en pijn hebben, of juist een fleurig badass leven leiden. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal en het is verbazingwekkend hoe je nooit weet wat er in iemand schuilt totdat je het ontdekt. We zijn allemaal gelijk, en we mogen allemaal wel wat liever zijn voor onszelf.

vaak worden we zelf emotioneel wanneer we de connectie en liefde zien of voelen die we zelf lang niet hebben gekend met onszelf, of beter gezegd, niet toelieten. we denken als vrouw of mama vaak "ik red het wel hoor", “mijn gezin gaat voor”. Maar niets is minder waar. Het is net zo belangrijk om die verbinding aan te gaan met jezelf als vrouw, om te durven en te doen. want ook jij bent het waard.

Waarom ik jouw fotograaf zou kunnen zijn ?
"Ik spiegel mijn doelgroep heel erg aan mezelf."

internationale shoots

25+

shoots

250+

eigen fotostudio

1

Stefanie Dewel Photography  in cijfers

Ik werd een jonge, trotse mama, maar mijn zwangerschap verliep niet zoals gepland en al snel kwamen er allerlei uitdagingen op mijn pad. Maar om positief te blijven, verliep alles uiteindelijk goed! Maar weet je, ik heb enorm veel spijt dat ik niet meer foto's heb gemaakt van haar, van mezelf tijdens mijn zwangerschap, van ons als gezin... Ik heb er gewoon geen. En dat terwijl dat toch het mooiste is wat er is, nietwaar? Toen ons dagelijks leven normaler werd, begon ik wel meer foto's te maken, vooral van haar, want tja, wanneer sta je als mama ooit eens niet achter de camera?

Ik werkte ontzettend hard. Ik was zelfstandig en wist dat het niet vanzelf zou gaan. Het idee dat je als zelfstandige wel succesvol kunt zijn zonder te hoeven werken, is natuurlijk onzin. Maar mijn werk was ook mijn passie.

Toen de Corona-pandemie uitbrak, verloor ik klanten en plezier in mijn werk als nagelstyliste. Ik besefte dat mijn gezin mij nodig had en we begonnen samen nieuwe dingen te doen. Na de pandemie ging ik weer volop aan de slag, maar dit leidde tot een depressie en burn-out. Ik sloeg het roer volledig om, investeerde in fotografie coaching en ging aan de slag, bij de start combineerde ik deze twee fulltime ondernemingen, wat zwaar was voor mijn gezin. Ik dacht dit nog een jaar vol te houden en daarna mijn schoonheidssalon af te bouwen.

Het begon toen ik zelf mama werd...

Op een dag vloog ik naar het buitenland om na te denken en tot de beslissing te komen om mijn schoonheidssalon te sluiten. Ik sprong in het diepe voor fulltime fotografie. Het was spannend, maar tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt van deze gewaagde sprong.

Na een jaar opende ik mijn eigen fotostudio en sindsdien leg ik met een hart vol liefde jouw mooiste verhaal vast. 

Intieme herinneringen in het moederschap vastleggen
& vrouwen dichter bij zichzelf brengen!

Maar... nu doe ik elke dag wat ik het liefst doe...

Verder droom ik graag en stel ik graag doelen op om mijn dromen waar te maken, mijn spiritual mindset & interesse in astrologie vullen dit mooi aan. 


Ohja, en ik ben..

Een echte countrysong lover
-> hou jij ook van songs à la jake scott of luke combs. : we’re a match

Alles behalve een gezonde eter
Een leeuw van sterrenbeeld
Zot van mediteraanse interieurs 
Waaghals : uit een vliegtuig springen is toch gewoon tof ?!
Introvert, maar een vuurbal als ik mijn zinnen op iets zet

Zijn we een match ? 
 Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen!

Menu