Met mijn dochter en partner aan mijn zijde, staat elke dag garant voor nieuwe avonturen. Reizen is mijn passie en ik kan niet wachten om nog meer van de wereld te ontdekken. De zee heeft een speciale plek in mijn hart en je vindt me dan ook vaak langs de kustlijn of in het water.

Ondanks mijn introverte kantje, ben ik altijd in voor wat adrenaline. Skydiven en andere spannende activiteiten? Count me in! Mijn leven draait om een mix van rust, ontdekking en avontuur, terwijl mijn creatieve brein en liefde voor fotografie nooit stilstaan.

Samen met mijn dochter, partner en onze trouwe viervoeter, woon ik in het gezellige Brecht, een knus dorpje in Antwerpen. Spirituele ziel met een interesse in astrologie en een luisterend oor voor positieve vibes. En als het op drankjes aankomt, sla je me zeker niet over met een goed glas rode wijn, whiskey, amaretto of champagne. Cheers!

Hi, Ik ben stefanie!

een dertiger die volop geniet van het leven als mama, fulltime fotograaf, spiritual soul en countrymuziek liefhebber. 

Over


Als fotograaf ben ik uniek met mijn eigen stijl, vibe, mindset en talenten. Mijn passie ligt in het vertalen van jouw verhaal naar prachtige beelden, met een specialisatie in het vastleggen van het moederschap en boudoir. Ik geloof in het krachtige proces van vrouwen in verschillende levensfasen vast te leggen, hen te helpen hun eigen kracht te ontdekken en hun schoonheid te benadrukken. Als jonge moeder heb ik zelf veel uitdagingen overwonnen en ben ik alleen maar sterker geworden. Hierdoor waardeer ik verbondenheid, kwaliteit en authenticiteit enorm. Mijn aanbod is gebaseerd op mijn eigen ervaringen en behoeften, waardoor ik een spiegelbeeld ben van mijn doelgroep. Ik leg de mooiste momenten vast, van zwangerschap tot zelfontdekking na moeilijke periodes, en verwelkom elke vrouw met haar unieke verhaal. We zijn allemaal gelijk en verdienen het om liefdevol met onszelf om te gaan. Dus ook jij bent het waard om jezelf te omarmen en vast te leggen.
"Ik spiegel mijn doelgroep heel erg aan mezelf."

internationale shoots

25+

shoots

250+

eigen fotostudio

1

Stefanie Dewel Photography  in cijfers

2022 - Je verhaal raakt me diep, en ik begrijp de waarde van het vastleggen van kostbare momenten des te meer. Als jonge, trotse moeder heb je veel doorstaan en ben je toch positief gebleven, ondanks de uitdagingen die op je pad kwamen. Het is begrijpelijk dat je spijt hebt van het gebrek aan foto's tijdens die belangrijke periode, maar het is nooit te laat om nieuwe herinneringen vast te leggen. Het is waar, als moeder sta je vaak achter de camera en mis je die kostbare momenten voor jezelf.

Je vastberadenheid om te werken aan je passie als zelfstandige ondanks de uitdagingen is bewonderenswaardig. Maar zoals je hebt ervaren, is het belangrijk om balans te vinden tussen werk en gezin, vooral in tijden van crisis zoals de pandemie. Het is moedig dat je het roer hebt omgegooid en bent gaan investeren in fotografie, zelfs na een periode van depressie en burn-out. Het vinden van een gezonde balans tussen je verschillende ondernemingen en je gezinsleven is essentieel voor je welzijn en dat van je dierbaren. Ik sta achter je beslissing om je schoonheidssalon af te bouwen en je te concentreren op fotografie, en ik geloof dat je succes zult vinden in deze nieuwe richting. Blijf dicht bij jezelf, koester de momenten met je gezin en blijf je passie volgen.


Hoe het begon,
met een brief aan mezelf...


Op een dag vloog ik naar het buitenland om na te denken en tot de beslissing te komen om mijn schoonheidssalon te sluiten. Ik sprong in het diepe voor fulltime fotografie. Het was spannend, maar tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt van deze gewaagde sprong.

Na een jaar opende ik mijn eigen fotostudio en sindsdien leg ik met een hart vol liefde jouw mooiste verhaal vast.

Intieme herinneringen in het moederschap vastleggen
& vrouwen dichter bij zichzelf brengen!

Maar... nu doe ik elke dag
wat ik het liefst doe...

 Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen!

Menu